De dierenvriendjes voor ouders

Voorleesverhalen met reflectievragen en mindfulness oefeningen 

Leren wie je bent 

De dierenvriendjes spiegelen aan kinderen hun gedrag. Met hulp van de dierenvriendjes kun je gedrag vriendelijk bespreken. Ontdek op wie jullie lijken en van wie jullie kunnen leren. Elk dierenvriendje oefent in dit boekje zijn of haar eigen momentje van stilte. Doen jullie thuis met ze mee?

Bestel hier een dierenvriendjes voorleesboek


6-weekse online oudertraining

Mindful opvoeden met de dierenvriendjes

Leer in zes online bijeenkomsten de dierenvriendjes kennen en wat mindful opvoeden inhoudt. Je leert bewust aan te sluiten op gedrag, gedachten, gevoelens en emoties van je kind. Wat doet of denkt je kind en is dit helpend? Hoe gaat je kind met gevoelens en emoties om? We geven je passend pedagogisch advies en dierenvriendjes handvatten om thuis zelfredzaam aan de slag te gaan.

Met de dierenvriendjes wordt je opvoeding bewust en leuk! Lees meer

Recensie ouder: "Door de online oudertraining zijn wij nog bewuster geworden dat het helpt om te vragen of te bedenken wat de emotie is achter het gedrag van ons kind. Nieuwsgierig zijn in plaats van meteen reageren en handelen." 

Bestel hier de online oudertraining


PRAKTIJK VOOR KIND EN GEZIN 

Laat je kind gedrag of emotie zien wat om meer aandacht vraagt? Spelen er bepaalde patronen binnen je gezin die aandacht nodig hebben? Mindtrainers voor kinderen verzorgen in de praktijk kindtrainingen en oudergesprekken met de dierenvriendjes om samen aan jullie doelen te werken. Lees meer


Vragen?

Heb je vragen over onze producten en diensten? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen graag contact met je op.

  • Dierenvriendjes voor kinderen

Neem contact op